Cosmas en Damianus Groesbeek - Gezinsvieringen

Gezinsvieringen

Voor jonge kinderen is er regelmatig kinderkerk tijdens de eucharistieviering in de Cosmas- en Damianuskerk, en wel op zondagochtend om 10.00 uur. Deze kinderkerk vindt plaats rond Kerst, Carnaval, Pasen, Midzomer en Sint Maarten.


Deze laagdrempelige bijeenkomsten zijn bedoeld om jonge kinderen in de leeftijd van 2 t/m 11 te leren wie Jezus is en vriend(innet)je van Hem te worden. Daarnaast maken de kinderen kennis met de kerk als plaats waar wij bijeenkomen om God te danken.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke van Veelen, 06-13100544 of a.vanveelen@cosmasendamianusgroesbeek.nl.


Voor de kinderen van groep 4 t/m groep 8 is er één keer per maand een gezinsviering op zaterdagavond in de Cosmas en Damianus-kerk. Deze kindvriendelijke vieringen beginnen om 19.00 uur en zijn bedoeld voor kinderen met hun ouders. De gezinsvieringen bieden u de mogelijkheden om vervolg te geven aan de geloofsopvoeding van uw kind nadat het de Eerste Communie heeft gedaan. Voor een actueel overzicht van de gezinsvieringen gaat u op deze website naar “Vieringen” en vervolgens naar “Liturgische Agenda” of klik op deze link: Liturgische Agenda.


De gezinsvieringen worden altijd opgeluisterd door kinderkoor Mikado. Uw kind kan hier ook aan deelnemen. Het kinderkoor repeteert op vrijdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur.